27 април 2012

Майли е победителка в Make-A-Wish


Make-A-Wish Америка обяви, получателят на своя първи годишен Световен Ден На Желанията Звездна Награда за изключителни постижения да помага за отпускане на безвъзмездни средства за желанията на децата с животозастрашаващи заболявания. Над 13800 желанията са предоставени в цялата страна през фискалната година 2011 г. над повече от 900 участващите знаменитости.

"За Make-A-Wish, известни личности не са просто рекламни лица и гласове - те са от съществено значение за изпълнение на мисия на предоставяне на нашето желание", каза Дейвид А. Уилямс, президент и главен изпълнителен директор на Make-A-Wish Америка. " Тази година ние бихме искали да почетем специална знаменитост, която е отишла по-горе и след това да се изпълни желания, които правят живота по-добре за деца, семейства и общности. "

Получателят на Годишните награди на Make-A-Wish е:

Майли Сайръс - Майли е изпълнила десетки желанията и остава една от най-популярните знаменитости , с многобройни изпълнени желания във всеки даден момент. Децата желаят Майли да остана все така сладка и изпълняваща желания и обичаща децата.  Make-A-Wish представили на Майли наградата на специално събитие във Финикс, където тя е изпълнила желанията на 8 от децата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар