27 април 2012

HollywoodLife: Майли има хранително разстройство



HollywoodLife е решил да започне нови слухове, че Майли Сайръс може да е анорексичка.

Webloid, която предпочита спекулации по отношение на отчитането, има нездравословен начин и не информирана фиксация върху телата на знаменитости ", след като по-рано разпространява напълно измислено твърдение, че Тейлър Суифт имала гръдни импланти ."

Сега, че Майли е намалила тегло си чрез упражнения и диета без глутен, и се дигна скандал като се твърди, че тя има хранително разстройство.

Никога не се радваме да споделяме достатъчно лоши новини (или позволяват на хората просто да живеят живота си в мир), HollywoodLife е събрал куп "експерти", за да изразят своя "страх", че Сайръс има хранително разстройство.

Сайтът казва, че Сайръс има мания с  храна в последните туитове "може да означава по-дълбок проблем, в основата", а също така драгиране до необосновани доклади, че актрисата-певица може да бъде "изрязана".

"Нека се надяваме, че Майли не се е  върнала обратно към саморазрушителните начини, казва HollywoodLife.

Всъщност, това, което най-вероятно е "по-разрушителни" е да се вземат безвредните туитове и здравословно постигнатата загуба на тегло и да ги превърне в знаци за нещо толкова сериозно като анорексия.

HollywoodLife може да мисли, той се изразява "загриженост", като разглежда на това дали Сайръс има едно "хранене разстройство," нода събират "експерти", които никога не са я лекували, това е създаване на една свежа вълна от фалшиви спекулации за Сайръс.

Източник, близък до Сайръс разказва  заGossip Cop, тя губи тегло по правилния начин - чрез упражнения и правилното хранене.

КРЕДИТ, АКО ВЗИМАТЕ !!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар