27 март 2012

Майли за Рunk'd





Поп звезда Джъстин Бийбър не е на зряла възраст за да послужи като спирачка на чувството му за приключения. Бийбър, 18, ​​е режисьор на Punk'd на Аштън Къчър , който връща на MTV в четвъртък, след пет-годишно прекъсване.

Punk'd се променя формата си, като с участието на домакините които са знаменитости за гости всяка седмица, и Бийбър ще бъде първият на 29 март , шегата се пада на неговата добра приятелка Тейлър Суифт. Други гостоприемници -знаменитости, които са били подслушвани за  Punk'd са Майли Сайръс , Кели Озбърн, Kellan Lutz, Хейдън Панетиер, Bam Margera.

Сред "Приятели", които получават в punk'd са Зак Ефрон, Ванеса Хъджънс, Джош Хътчерсън, Khloe Kardashian, Тайлър Поузи, Ема Робъртс, и Никол Polizzi, според САЩ Днес.

"Това е свежо мислене", каза един от създателите на Punk'd Джейсън Голдбърг. "Това е различен начин да се доближавате до шоуто. Шоуто на Джъстин е толкова различно от това шоу, но и двамата работят. Това е тяхното мислене и визията си за него. "

Къчър се съгласява, виждайки възможност да се направи шоу, където той никога не е стъпвал. "Има едно цяло ново поколение талантливи звезди, известни личности, артисти и спортисти, които дори не са били наоколо, когато снимаха шоуто."

Що се отнася до Бийбър, че той е домакин на първия епизод на Punk'd не е единственото нещо, което трябва да празнуват. Новият му сингъл "Гадже" излиза в понеделник полунощ.


Хвани Punk'd  в четвъртък от 10 ч. по MTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар