31 март 2012

Още малко за Punk'd


Джъстин Бийбър се обърна всички към неговата приятелка Майли Сайръс чрез правене на шегата си по телевизия  в Punk'd - когато актрисата беше сигурна,че тя играе трик за него.

Бившата Хана Монтана звезда организира каскадьор да злепостави на Бийбър за сериала по MTV, но Джъстин хита реши да преподава урок на Кир, след откриване на плановете си.

В премиерния епизод, Бийбър разказва на Punk'd феновете, "Тя мисли, че е домакин на шоуто, така че тя ще ме изиграе. Тя не ме е изиграла, защото това не е възможно. не мога да бъда изиграния . "

Той наел двама актьори да участват в преструващ се скандал с него в един скейт парк, за да направи Сайръс виновна -  Бийбър злоупотребава от страна на минувачите - отишъл ужасно погрешно.

Сайръс може да диша от ужас, както Бийбър изпаднал в ярост и бутнал един от каскадьори на земята, преди хвърляне на фалшиви удари и го рита в стомаха.

Певицата / актриса, след което започва да се паникьосва за борбата на Бийбър разкри: " Не можеш да ме е изиграл. Това беше фалшиво! "

Бийбър също е изигран от неговите приятели Sean Kingston и Тейлър Суифт в първия епизод на деветия сезон на Punk'd, който се излъчва в САЩ в четвъртък ( 29 март ).

Няма коментари:

Публикуване на коментар