31 март 2012

Майли със съвети за щастие и любов за нас :)


Майли Сайръс започва сериозно да вземе пример за себе си отговорностите за модел за подражание. Последните туитове на Майли са за любов и щастие и пример за зряла млада жена, че тя е станала, тъй като младите си юношески години по канал "Дисни". Ние всички можем да научим неща от Майли да допуснем любовта в и да поемем контрола на нашето собствено щастие.

В млада възраст от 19, Майли вече осъзнава, труд и отговорност, човек трябва да се задължава да изпитва голяма и вечна любов.

"Щастието може да дойде само отвътре в вас и е резултат от вашата любов към себе си. Вие сте отговорни за вашето щастие ", написа Майли. Големите съвети на Майли! Вярно е, не винаги можем да зависим от любовта на другите, да ни направи щастливи. Ние трябва да се чувстваме сигурни и уверени в себе си първо.

"Ако вземете своето щастие и го сложите в ръцете на някой друг, рано или късно, то ще се счупи", написа Майли. Без любов за себе си, ние не можем да намери истинската любов и уважението, което търсим в другите. Любовта и щастието започва с нашето собствено приемане и Майли осъзнава това. И Майли не говори само за разговори. Нейната връзка с приятеля й, Лиам Хемсуърт, показва как е безкористна с  ангажимент на друго лице.

Няма коментари:

Публикуване на коментар