30 септември 2012

/новини/ Майли сред най-търсените в Google вчера


От Google съставят списъци за най-търсени и популярни неща в търсачката на Google и за вчера Майли се нареди на второ място в Америка. Събрала е повече от 100,000 търсения. Натиснете тук, за да видите останалите.

/видео/ Барак Обама и Мит Ромни "изпълняват" Party In The USA (смях!)

                 

Създателят на популярните "Baracksdubs" клипове в YouTube обедини сили с MTV за рекламно видео на президента Обама и Мит Ромни, вдъхновено от песен на Майли Сайръс. Това е само кратък предварителен поглед, очаквайте пълният им "дует" скоро!

/снимки/ Миъм в Санта Моника (29-ти септември)

(натисни снимката)

Майли и Лиъм бяха снимани в Санта Моника на 29-ти септември 2012, как се разхождат.
Двамата изглеждаха много сладко като си държаха ръцете. Майли се беше облякла в черен потник и дантелени къси дънки със висока талия + супер готини очила и черни обувки с дебела подметка. Лиъм носеше къси гащи и бяла тениска + кърпа на рамото си. Заедно са много  сладка двойка, още повече и сгодени.

Добавих 10 високо- качествени снимки в галерията. Вижте ги.

/друго/ Промени в сайта


Направих нови анкети за "Снимки на месец Октомври" и вече може да гласувате за вашата любима снимки на Майли, Лиъм и Миъм.
А "Снимките на месец Септември"  може да видите над анкетите със сегашните снимки.
Също така днес или утре ще имаме нов есенен дизайн, направен от Дороти, нашата мейкърка :)
Смених и календарът, вече е на месец Октомври.

Дано всички тези промени са ви харесвали :) пишете в чата ни :)

29 септември 2012

/новини/ Майли в преговори за Lifetime / History telepic



Майли Сайръс ще се върне отново на малкият екран.

Бившата Дисни звезда, която се появи в премиерния сезон на Двама мъже и половина , е в преговорите да се снима със Бони в Lifetime / History telepic с Бони и Клайд . Филмът, е първият по рода си с AETN и ще се издава от Smash EPS с помощта на Нийл Мерон и Крейг Задан, които са участници в Sony Pictures TV. Сайръс скоро ще се срещне с директорите.

Тази компания има във историята си големи имена на филми и много добри актьори са се снимали в нея, така че това, ще е добре за кариерата на Майли.

Майли наскоро се видя със Нийл Мерон на едни награди.

/новини/ ClevverTV: Топ 5 най- тормозени знаменитости: Майли Сайръс





Ние обичаме велики знаменитости да пишат по Туитър как младото поколение да се справи със тормоза онлайн и затова ClevverTV направи класацията на 5-те най- тормозени звезди, които са се справили с това и сред тях е и Майли Сайръс.

"Майли Сайръс: Майли пише тези дни във Туитър, колко любов дава и че не слуша мразещите я хора! Звездата написала всичко за драмата, която преживяла като дете и казва, че не е било лесно за нея. Ние говорим за това как някакви си момичета я биели и я заключвали. Но Майли не се смирила с това и започнала разправа. В спомените си тя ни казва, че всичко е завършило добре за нея и не съжалява, че е поела нещата в ръце."

Вижте видеото по-горе. Майли е на 03:35 минута!

/снимки/ Нова лична снимка на Майли с Найл

(натисни снимката)

/снимки/ Нови туит снимки на Майли

(натисни снимката)

28 септември 2012

/видео/ Майли в Rock the Vote



/новини/ Майли е развълнувана за новият си албум



Майли Сайръс иска да се върне на сцената, възможно по- скоро.

Звездата, която се яви на iHeartRadio Music Festival в Лас Вегас през уикенда, говори за нетърпението отново да е на сцена. Майли е чакала две години, за да пусне нова песен, но се надяваме, че през 2013 новият албум на Майли ще е на лице.

"Аз съм развълнувана за следващата година, когато се надявам, че албума ми ще е добре направен и ще се хареса на всички мои фенове" каза Майли пред ET Online. "Аз чаках две години с мисълта, че ще поставя нов рекорд и това, което правя е наистина важно, защото искам да стане нещо добро."

Майли наскоро се сгоди на актьора от "Игрите на глада" и се снима във новият сезон на "Двама мъже и половина".

/новини/ Лиъм към Майли: Изтрий си акаунта в Twitter



Актьорът се дразни на постовете на половинката си.

Певицата и актриса Майли Сайръс изтри Twitter-акаунта си през 2009г. , защото искаше да има личен живот. Сега е на път отново да го направи, но не по своя воля. Годеникът ѝ Лиъм Хемсуърт иска от нея да се раздели със социалния онлайн живот.

И в това няма нищо нелогично! Напоследък малката звезда от „Хана Монтана" непрекъснато споделя на феновете си как не се чувства добре и не е щастлива. Това, разбира се, дразни половинката ѝ, който не притежава профил в социалната мрежа и недоумява защо Сайръс излага на показ техния живот и отношения.


„Тя се опитва да привлече вниманието му по този начин, но се получава точно обратното. Лиъм смята, че има незряло поведение и иска от нея да си изтрие акаунта в Twitter", допълва източникът.

27 септември 2012

/видео/ Гуен Стефани говори за Майли

                               
Гуен Стефани се е обадила във "On Air with Ryan Seacrest'',наскоро за да говори за новият си албум,неиното изпълнение на iHeartRadio Music Festival, и Майли Сайръс.Тя каза:"Тя беше толко хубава.Обичам Майли.Тя изглеждаше секси (на iHeartRadio) също.Аз я попитах за неиния нов албум.Казах "правиш ли абсурдно добър албум?" защото тя по-добре да.Тя каза,че го обича.Така,че аз съм развълнувана да чуя какво тя е направила."

кредит

/видео/ Майли има силно желание да се върне на сцената


            
            ЕТ бяха на iHeartRadio Music Festival в Лас Вегас,през уикенда където всички знаменитости изглеждаше,че умираха да се качат на сцената-дори и тези които не е планирано да имат изпълнения."Всеки път,когато съм тук,аз съм като:Скъпа,преместете се.Нека ви покажа.",каза Майли Сайръс като се пошегува."Аз съм развулнувана за следващата година,когато се надявам албумът ми да е завършен и хората да чуят моите мелодии."
Актрисата/певица очаква да има нещо до края на тази година.
"Чаках две години,за да направя албум,така че аз наистина искам това да е първото нещо което казвам и да бъде нещо наистина важно.",Майли каза.

кредит

/новини/ Албумът на Майли излиза в началото на 2013,и нов сингъл скоро!



Феновете на Майли Сайръс които чакат тя да издаде нов албум трябва да са щастливи сега,защото бившата "Хана Монтана" звезда която от своя страна потвърди,че ще издаде новия си албум обзоримото бъдеще.В интервю за Билборд по време на "iHeartRadio Music Festival" в Лас Вегас тя потвърди,че в началото на 2013 ще издаде албум.Без да разкрива заглавието на предстоящия си албум Майли бликна,че тя "иска да направи нов запис"добавяйки,че ще представи нов сигъл до края на тази година.Годеницата на Лиам Хемсуърт продължи че албумът и ще включва съвместна работа с Фарел Уилямс и продуцента Da Internz,които е отговорен за хитови песни като песента на Риана "Birthday Cake".Певицата откри,че напоследък тя работи усилено,за да се върне в музикалната индустрия:"Аз пиша и работя по моя запис.Имала съм толко много сесии и просто един вид работим наистина усилено и усъвършенстваме всичко"сподели звездата която представе Лил Уеин на "iHeartRadio Music Festival"
"Всъщност никога не съм имала време да направя това,за да е моя запис един вид завършен,и седя докато го направя перфектен.Така че това е наистина,наистина забавно.Цялата тази година това е всичкото на което съм  посветила живота си."продължи 19 годишната звезда.
Освен това, Майли разкри,че се е срещала с издатели ,за да обсъдят излизането на новия и албум,тъй като партньорството и с ''Hollywood Records" остава неясно.
Тя добави,че просто "наслаждавайки се правя запис,искам да го направя преди да има твърде много хора.Аз просто искам да съм уверена,че това е точно което искам първо."
Създателката на хитове като ''Party In The USA'' има реализирани три студийни албума под своето собствено име с ''Hollywood Records'' от 2007 насам.Неините албуми "Meet Miley Cyrus'' (2007) и ''Breakout''(2008) се изкачиха в Билборд 200,докато последния и албум ''Can't Be Tamed'' се нареди на трето място през 2010.

кредит

/видео/ Джон Крайър говори за Майли



25 септември 2012

/мода/ Вземете тоалетът на Майли от I Heart Radio festival


Майли присъства на I Heart Radio festival на 21 септември и изглеждаше много красива със дрехи, които може да получите за себе си. Вижте линковете по- долу.

Leopard print токчета – £135 – The Outnet (тук).
» Silver pencil пола – £51 – French Connection (тук).
» Black crop топ – £7 – Miss Selfridge (тук).
» Leather колан – £209 – Moschino (тук).

/снимки/ Стилове от "Двама мъже и половина"

(натисни снимките)

Резюме:

Той беше една година във армията, тъй като видяхме Уолдън Шмид, нещастно влюбен милиардер в интернет, опитвайки се да се удави в океана, след като съпругата му го изрита. Той се върна във старата си къща на плажа в Малибу, където го очаквали Алън Харпър и Джейк. Уолдън купил къщата и приканил Алън да остане там, спестявайки местенето на Алън при майка си. Уолдън попита Берта, която се занимава със домакинството, дали може да остане. Въпреки неуспеха в историята с жените, Алън се оказа срещу Уолдън. Уолдън, Алън и Джейк се адаптираха към новия си живот и това да станат по- добри хора.

/новини/ Майли издава плановете си за новият й албум през 2013 год.



Майли Сайръс печели много внимание от страна на медиите напоследък, заради годежа й с актьора Лиъм Хемсуърт , шокиращата стройна фигура, и възмутителната й нова прическа, но с всички видими промени, които се случват в живота на Сайръс, на нея действително й е било трудно да запише новият й аблум!

Зад кулисите на фестивала iHeartRadio Music, тя каза пред "Билборд" , че ще има нов сингъл до края на 2013 год.

Сайръс заяви:

"Аз съм била във много студия и знам, че работата ми не е лесна . Всъщност никога не съм имала време да направя нещо, което да е като личен рекорд и искам да бъде перфектно. Така че, това е наистина, наистина забавно. През цялата тази година посветих живота си на това".

Някои сътрудници на Майли за албума са Pharell Williams и Da Internz .

Статутът на Сайръс в Туитър е: "Няма да бързам, да издавам нова музика, защото искам да се уверя, че тази ще е перфектна"

/новини/ Майли Сайръс разкрива кога ще бъде реализиран новият и сингъл!

                          
Въпреки че Майли Сайръс пусна нова музика през последните седмици,плюс песента по която работеше с Боргор,непримиримите смайлъри умират да разберат,кога тийн кралицата ще направи обратно своя път към музикалната сцена с пълен албум.Е,дами и господа изглежда,че ще е по-рано отколкото си мислите!Зад кулисите на фестивала "iHeartRadio'' с Билборд,Майли говори за предстоящите си песни.Макар че тя не дава точна информация в интервюто,споменава кога феновете могат да очакват следващия сингъл.Гледайте видеото по-горе,за да видите какво можете да очаквате,с кой тя си сътрудничи и някои от неините лични любими изпълнители!

кредит

24 септември 2012

/новини/ Майли: „Искам да направя невероятно парче“



Въпреки че много интервюта на червения килим на наградите Video Music избраха да характеризират заетия делник на Майли или новата й прическа и годеник, бившата Хана Монтана вече работи по по-добрата си част от албума си - музика, която ще излезе близките месеци.


Тя каза на Билборд зад кулисите на iHeartRadio, че се надява да има нов сингъл но края на тази година, с пълен албум в началото на 2013. „Искам да направя невероятно парче,“ каза тя.

Измежду най-скорошните й колеги? Фарел Уилямс, дългогодишен идол на Сайръс и хип-хоп продуцент на песни като: „Birthday Cake” на Рияна и „A$“ на Биг Сийн.

„Преминала съм през много записи и знам какво е да работиш здраво и да усъвършенстваш всичко,“ каза тя. „Никога не съм имала време да направя това - да имам почти готов запис и след това да седна и да го оправям докато не стане перфектен. Така че е много забавно. Цялата година посвещавам на това.“

Сайръс, която представи Лил Уейн на феста на iHeartRadio в петък, каза, че се е срещала с фирми, за да говорят за излизането на нова музика (дългогодишната й връзка с Hollywood Recordsе неизвестна). Но засега, тя „се наслаждава на записа, който тя иска да направи, преди да дойдат твърде много хора, които да работят по него“.
Тя добави: „Нека да е точно това, което аз искам.“

От 2007 насам певицата/актрисата публикува три студийни албума с личното си име, всички с помощта на Hollywood Records. Два от тях „Meet Miley Cyrus“ и „Breakout“ от 2008 стигнаха до първата позиция в класацията Билборд топ 200, докато последният й албум, „Can`t Be Tamed“, се виждаше на 3-то място в списъка през 2010.

кредит

/мода/ Майли показва плоския си корем на музикалния фестивал iHeartRadio



Майли Сайръс показа нейния плосък корем, демонстрирайки новата си запазена марка - късата руса коса на музикалния фестивал iHeartRadio в Лас Вегас петък вечерта.


19-годишната сгодена звезда показа своята невероятна фигура в черна къса блуза без ръкави и пола с цвят металик и висока талия. Тя довърши вида си със златен колан на Moschino и леопардови обувки.

Майли Сайръс се присъедини към събитието като представи изпълнението на Лил Уейн заедно с олимпийския златен медалист Раян Лохте. Тя се снима със звезди зад кулисите, включително Гуен Стефани и Бон Джови. 19-годишната беше забелязана и с корейския рапър Psy, чийто „Gangnam Style“ е из целия интернет.

кредит

/видео/ Ангъс Т. Джоунс говори за Майли и „Двама мъже и половина“




/видео/ Още клипове от iHeartRadio Music Festival





Пуб
Публикува

23 септември 2012

/мода/ Вземете за себи си черният топ на Майли от iHeartRadio Music Festival



Майли присъстваше на  iHeartRadio Music Festival и изглеждаше страхотно със новата си прическа. Майли носеше черен топ със прекрасна сребриста пола, леопардови токчета и много обеци.. Ако харесвате черният топ на Майли, сега може да го получите за себе си за по малко от 50 $.

»Cotton Spandex Sleeveless Turtleneck къс топ - $ 38 - American Apparel (кликнете тук ).

/снимки/ Нови туит снимки на Майли

(натисни снимка)

П.П.- вижте снимката от близо ... Майли е във бяла БУЛЧЕНСКА рокля .... мнго странно .. едва ли ще си направят тайна сватба и то сега ... 

/друго/ Нов дизайн :)


Дороти, нашата нова мейкърка на сайта, направи нов дизайн на Майли със снимките от iHeartRadio Music Festival. Нейният сайт е този и искам да и дам кредит за прекрасният дизайн.
На мен лично много ми хареса как стана дизайна и само оформление, което е направено от мен. А пък цветовете са страхотни и създават прекрасно чувство, нищо че вече сме есен.  Дано и на вас ви хареса. Моля оставете мнението си в чата ~

Участвайте във конкурса ни от тук и във проекта ни от тук.


/мода/ Майли срещу Деми: HeartRadio festival ?



Майли Сайръс и Деми Ловато може да са стари приятели, но те ​​имам два много различни стила, в тези дни. И двете момичета бяха на iHeartRadio фестивал в Лас Вегас, вчера, така че какъв по-добър начин има за сравняване на техните стилове!?!

Майли носеше прекрасна сребриста пола и черен топ- полу и имаше златен колан, които си приличаше със часовника й. Аксесоарите й бяха нейните обувки със леопардови шарки, многото обеци по ушите и носа и прекрасният й годежен пръстен.

Също така в "рок енд рол" стил, Деми отново избра тъмни, прости цветове, но показа как може шарките да са водещото нещо във вида на една жена. Тя добави към тоалета си черни високи токчета и интересна гривна.

И двете изглеждаха уникално, но на коя стила Ви по- харесва? Пишете в чата ни ~


/новини/ Майли зад кулисите на iHeartRadio Music Festival




Това е почти невъзможно 2 велики знаменитости да не се срещнат на iHeartRadio Music Festival и те винаги правят момента специален! Вижте някой моменти зад кулисите на MGM Grand в Лас Вегас .

Били Армстронг: "Най-добра група този уикенд!"

Кати Грифин каза за Tre Cool Green Day, че обича своя сет и определено са най- добрите.

Реакцията на Майли Сайръс: " Гуен Стефани!! "Майли просто отиде до нея, прегърна я, осъзна грешката си и се върна да се извини"

Майли беше великолепна и се видя със прекрасни и известни хора. Това беше iHeartRadio Music Festival 2012.

22 септември 2012

/новини/ Майли на iHeartRadio Music Festival



Майли Сайръс отиде на iHeartRadio Music Festival и изглеждаше страхотно на червения килим. Въпреки, че Майли не беше водещ, ние сме развълнувани, да я видим на такива места. Майли отне известно време от собственото и се снима със Гуен Стефани.

Смятате ли, че този стил си подхожда със новата й прическа?. Какво мислите? Пишете в чата ни.

/снимки/ На червеният килим на I Heart Radio Music Festival (21 септември)

(натисни снимката)

/снимки/ На сцената на iHeartRadio Music Festival (21 септември)

(натисни снимката)

/видео/ Клипове от iHeartRadio Music Festival (21 септември)





Публикувано на
Публику
Публикувано на 22