31 август 2012

/мода/ Майли Сайръс срещу Никола Робъртс: На кого полата стои по- добре ?



Майли Сайръс туитна снимка на майка й Тиш и нея, като тя е облечена във страхотна пола. Тя комбинира полата си със черно бюстие (вид къса блуза) и високи токчета. Тя също избута косата напред и стана като с перчем. Тя написа: "Photoshoot withhhh mommmmmyyyyy"/ "Снимка с мама"

Но ние видахме полата на още едно място !

Ако очите ни са добре, значи че Никола Робъртс носеше в Лондон през юни същата пола. Полата е хит в момента - вероятно защото изглежда толкова дизайнерска, пък и всички знаменитости са я купуват. Никола носеше полата със сива блуза, сребърни токчета и сако.

Но кого мислите, че полата стои по- добре? Пишете в чата ни !

/мода/ Вземете за себе си полата, която Майли облече за фотосесията за MileyCyrus.com!



В новата фотосесия за MileyCyrus.com , Майли е облечена изцяло със  Bralet, колекция Stud Detail. Майли качила снимка на нея и майка си в Twitter страница, като пише отдолу: "Забелязахте ли, че Мис Сайръс е в пола ASOS". Не мога да чакам да видя новата фотосесия! Майли изглежда красива. Нейната нова коса ще изглежда жестоко!


» Seamed Bralet with Stud Detail бюстие – £18 – Asos (кликнете тук).
» Pencil Skirt in Mirror Floral Print – £40 пола – Asos (кликнете тук).

/снимки/ Навън в Лос Анджелис (30 август)


(натисни снимката)

По шорти с висока талия Dr Martens и черна блуза, Майли е снимана в Лос Анджелис вчера следобед ( 30 август ), с приятел Vijat Mohindra .

Майли се прибра обратно в Лос Анджелис, след като прекара 3-4 седмици в Филаделфия, Пенсилвания при годеника си - Лиъм Хесуърт, за да работи върху снимките от новата фотосеия за сайта й - MileyCyrus.Com. Тя качи снимка на нея и на майка си Тиш в Twitter и те изглеждаха много щастливи и красиви. Дрехите й ги е избрала Denika Bedroissan, а косата й е направена от Chris McMillan. Нямам търпение да видя крайният резултат.

Уверете се, че сте погледнали 15 високо- качествени снимки в галерията !

/друго/ Нов дизайн :)


Здравейте. Реших да сменя дизайна, защото стария стоя 2 седмици и, поне на мен, ми писна.
Този е в интересна комбинация от цветове (жълто и лилаво), но е много хубав, пък и е първия дизайн на Майли със къса руса коса. Малко не е точно центриран, но не мога да го центрирам, защото проекта прави блога по- широк, но пак стои яко. Дано на Ви харесва. Изразете мнението си в чата. Правен е от този сайт и много им благодаря.

Пишете коментарите си в Чата !!

/новини+снимки/ Снимка на Майли и Тиш за MileyCyrus.com!


(натисни снимката)

Пригответе се, новата ера на Майли Саърс е в самото начало! По-рано днес, Майли туитна снимка на нея с майка си Тиш от фотосесията за MileyCyrus.com ! Колко красиви изглеждат и двете? Майли изглежда невероятно - новата й коса изглежда жестоко.

Ако някой от Вас е пропуснал новината, MileyWorld ще бъде затворен на 30 септември . Официалния сайт на Майли ( MileyCyrus.com ) ще бъде обновен съвсем скоро! Новият сайт ще включва страхотни нови функции, включително и някои готини конкурси , специално видео и нов фенклуб. Сайтът е трябвало да се поднови в началото на септември, но това може да се избута назад, ако Майли прави нови фотосесии за сайта! Ще трябва да изчакаме и да видим какво ще стане, за да Ви дадем точни новини.

Вижте снимката в галерията! Не мога да чакам да видя крайния резултат.

30 август 2012

/друго/ Нека направим ТТ в Twitter - Bulgaria Needs Miley !



Правим последен опит със ТТ (Темата Тенденция) в Туитър, но под различно име.
Сега ТТ ще е - Bulgaria Needs Miley !

Датите са следните:

опит 1 - 1 септември 2012 - от 10 до 11 часа и от 19 до 20 часа
опит 2 - 2 септември 2012 - от 10 до 11 часа и от 19 до 20 часа 

Разпространявайте за да стане !!!

/новини/ Майли се радва на семейството си



Майли Сайръс е във Филаделфия с мъжа си Лиъм Хемсуърт, който снима новия си филм - Параноя. Докато някой от Вас може би си мислят, че в гр. Пенсилвания е доста скучно в сравнение с Лос Анджелис, се оказва, че Майли има много приятели, които й правят компания В понеделник артистката се снима с феновете си и винаги е била с кучетата си.

"Обичам живота си",  написа  Майли Сайръс с линк към снимка в Twitter на нея и нейните кучета. Майли взе кучетата си с нея, докато Хемсуърт работи, но не само защото искаше да си играе с тях, а за да се грижи за малкото им семейство с Лиъм .

Споделяне време с приятели извън ЛА наистина прави щастлива актрисата, без значение дали са на 2 или 4 крака. Докато някои двойки се делят, заради работата си, изглежда, Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс с в най- доброто от двата свята, тъй като феновете забелязват колко колко щастливо изглеждат те във Филаделфия .

/новини/ Майли Сайръс влиза в „Двама мъже и половина”


Американската певица и актриса Майли Сайръс ще получи кратка роля в новия сезон на сериала „Двама мъже и половина”, пише “E! Online”.

19-годишната звезда ще влезе в ролята на Миси – стара семейна приятелка на Уолдън, която ще остане в дома му за една седмица и междувременно ще завърже любовна афера със завърналия се от армията Джейк. Ще можем да видим Майли Сайръс в два епизода на сериала.


„Каквото и да се случи между персонажите ни, то със сигурност ще бъде интересно”, коментира кратко и лаконично Ангъс Джоунс, който признава, че не е напълно наясно с предстоящата роля на тийн звездата.

Десетият сезон на „Двама мъже и половина” ще стартира само след месец – на 27 септември, по телевизия CBS. В ситкома отново ще видим добре познатите ни лица – Джон Крайър в ролята на Алън Харпър, Ангъс Джоунс в ролята на Джейкъб Харпър и Аштън Къчър в ролята на милиардера Уолдън Шмид, нанесъл се да живее в къщата на покойния Чарли Харпър (Чарли Шийн).



29 август 2012

/новини/ Майли с номинация за наградите Shot Music


Майли е получила една номинация за наградите Shot Music. Тя е за Най-добра звезда (Shot Star). Гласувайте за Майли като нотиснете ТУКЩе се радваме,ако тя спечели.


/новини/ Шон Майкъл Триана ще е новият фотограф на Майли


В Tumblr попаднахме на публикация от Шон Майкъл Триана, където той каза:

„Току-що ме назначиха като новия фотограф на Майли, ще я снимам за новия й албум и за други нейни тайни проекти. Хахаха... Уау. Ако някога сте подкрепяли фотографията ми... благодаря ви! Чувствам се все едно мечтая.“

Можете да видите Tumblr-а на Шон тук, включително и снимка на брата на Майли - Брайсън! Какво мислите за работата му? Фотосесията за Can`t Be Tamed от Брайън Боуън Смит винаги ще е една от любимите ми, но нямам търпение да видя как Майли ще изглежда в новите си снимки с късата коса!

/новини/ Новият албум ще излезе през 2013; нов фотограф и други тайни проекти



Вчера ви информирахме за новия фотограф на Майли, Шон Майкъл Триана. От тогава той качи няколко снимки във фейсбук и Tumblr! Той каза, че новата подстрижка на Майли е била от основните причини, заради които е искал да работи с нея. Той й помага да „моделира новия си имидж“.

Новият албум на Майли ще излезе през 2013! Триана ще снима корицата на албума: „Албумът не е готов все още, така че искат да го чуят целия, за да може снимките, които правим да имат същото чувство като музиката,“ казва Шон.

Заедно с главната снимка на албума, той казва, че ще има нови хубави, но тайни проекти - както и снимки за новия уебсайт на Майли през октомври!

Феновете най-напред разбраха за новината, когато той качи информация в няколко социални мрежи.
„Официциално е! Първата ми среща с отбора на Майли Сайръс е в понеделник! Помагам да моделирам новия й имидж с моята фотография. Чувствам се все едно мечтая.“
„Току-що ме наеха като новия фотограф на Майли, ще снимам корицата на следващия й албум и ще правя други снимки за тайните й проекти. хахаха.. уау. Ако някога сте подкрепяли фотографията ми, благодаря ви! Обичам ви. Чао. Все едно мечтая.“

Ако искате да видите част от работата му, можете да натиснете тук. Много съм развълнумана да видя новите фотосесии, особено с новата прическа на Майлс! Тази нова Майли 2.0 ера ще бъде невероятна! Кажете какво мислите в чат кутията!

кредит

28 август 2012

/друго/ Снимки на месец Август са ...


Вижте снимките и напишете в чата дали сте доволни от избора :)
Вече има нови три анкети ... гласувайте и изберете снимките на месец Септември :)

/друго/ Сайт на есента е ...


Лятото е към своя край и следващият сезон е есента и затова сайта номинира 5 сайта под категорията сайт на лятото :) Гласувайте за собствения си сайт (ако е сред номинираните) или за сайта, които най- мтого Ви харесва :) Анкетата се намира на първото място сред притурките от дясно :) Целият екип пожелава успех на номинираните :)

/друго/ Победител в анкетата НАЙ- ДОБЪР САЙТ В БЛОГЪР е ...


Победителя е WEHEARTSMG.BLOGSPOT.COM
Честито от целият екип на сайта :))) Ето и наградите Ви:






+






(кликнете върху тях за оригинален размер)

/снимки/ Нови фен снимки на Майли

(натисни снимката)

/снимки/ Нова фотосесия на Лиъм (номер 32)

(натисни снимката)

/снимки/ Нови стилове от филма на Лиъм - Love And Honor

(натисни снимката)

/снимки/ Фотосесията на Лиъм да сп. Men’s Health (септември)

(натисни снимката)

/видео/ Лиъм на корицата на Men’s Health през септември



/снимки/ Скан на Лиъм от списание Total Film

(натисни снимката)

/новини/ Майли с гост- роля в Двама мъже и половина



Майли Сайръс се завръща на малкия екран тази есен с гост- роля в два епизода на Двама мъже и половина .

Тя ще играе Missi, стар семеен приятел на Уолдън, който идва да посети за една седмица Джейк и развива отношение с него, когато той се прибира от армията.

Преди дори да се обяви официално ще Майли ще участва във сериала Чарли Шийн направи комплимент за новата прическа на Майли в Туитър.

Десетият сезон на Двама мъже и половина е с премиера в Четвъртък, 27 септември по CBS.

/новини/ Майли ще бъде с любовни отношения към Т. Джоунс в Двама мъже и половина



Майли Сайръс може да бъде гост- звезда в Двама мъже и половина , но никой не казва, че звездата на екрана ще има любовен интерес към Ангъс Т. Джоунс !

18- годишния актьор казва, че не знае много за "Последната песен".

"Честно казано, те не ми казват това, което бъдещите изпълнения ще кажат" казва Джоунс за Сайръс. "Но, ако това стане ще бъде готино. Аз съм я срещал няколко пъти преди и мисля, че ще е забавно да работя с нея"

CBS потвърди по-рано днес, че 19-годишната певица ще участва в 2 епизода от 10 сезон на шоуто тази есен. Според съобщение за пресата, Сайръс "ще играе Missi, стар семеен приятел на Уолдън Аштън Къчър, който идва да посети за една седмица Джейк Джоунс и развива отношения с него, когато той се прибира от армията. "

Колкото за романтиката им в филма, Джоунс казва: "Каквото и да бъде, ще бъде интересно"

Той добави: "Аз съм от необходимост и това трябва да се знае".

/друго/ Summer 2012 - конкурс


Сайта организира  конкурс за най- интересна история или снимка от Лято 2012.
Може да се запишете до 10 септември в чата на блога, а до 15 септември пращайте Вашите текстове или снимки на e-mail: summer2012.mlf@abv.bg  или на skype: tsvetoslava99. На 1 октомври ще бъде обявен победителя, които ще става помощник на блога и ще получи още много награди :) Споделете спомените си :)

/снимки/ Обновяване на галерията


Вижте някои фотосесии на Майли и снимки от последното й турне, като натиснете на връзките :)






27 август 2012

/новини/ ОФИЦИАЛНО ! Майли със гост роля в Двама Мъже И Половина



Актрисата Майли Сайръс ще бъде гост- звезда във Двама Мъже И Половина тази есен. Тя ще играе Missi, стар семеен приятел на Уолдън, който идва да посети за една седмица Джейк и развива отношение с него, когато той се прибира от армията.

Сайръс е световно известна актриса с рекорден успех в киното, телевизията и музиката. Тя е най- добрата актриса за своите години, като зад гърба си има 4 студийни албучи. Сайръс в момента записва и 5 студиен албум . Тя наскоро записа класическа песен на Боб Дилън с име "You Gonna Make Me Lonesome When You Go".

Сайръс участва във " Хана Монтана" по Дисни. Тя също се снима и в игралният филм "Hannah Montana: The Movie", който оглави бокс-офис класациите още през първия уикенд, в драмата " The Last Song " , по сценаря на Никълъс Спаркс ; Гласът на Пени в "Болт" също разби бокс-офис класациите, както и "Хана Монтана и Майли Сайръс: Най-доброто от двата свята" турне.

10-ят сезон на двама Мъже И Половина е с премира на 27 септември от 20:30, ET / PT часа.

/снимки/ Майли и Лиъм се карат с папараци от Филаделфия, Пенсилвания (13 август)



Преди няколко седмици Майли се подстрига наистина късо и говореха за това по всички медии и клюкарски сайтове.Разбира се, това бе страхотен шанс за папараците да вземат пари, правейки първите снимки на Майли с новата й прическа.Папараците могат да бъдат много груби и нахални,хубавото е,че Лиам я защитава.

кредит за текста

/видео/ Майли участва в рекламата на 2012 MTV Video Music Awards





2012 MTV Video Music Awards на 6-ти септември 2012. С участието на Майли Сайръс , Кейти Пери, Mac Милър, Деми Ловато, Тейлър Суифт, Пинк, Алиша Кийс и Green Day.

/видео/ Майли пазарува в Ню Йорк (23 август)


ээ
 оо
Публикувано на 27.08.2012 от 

/снимки/ Фотосесията за Parade Magazine HQ

(натисни снимката)

/мода/ Новият стил тениски на Майли



Майли Сайръс е известна със собствената си мода, но тя беше забелязана да излиза от магазин във Филаделфия със нов вид тениска. Тениската/ Блузата е нарязана на две на гърба и стои много хубаво. Понеже феновете на Майли много се интересуват от дрехите, които тя носи ние ще ви разкажем малко повече.

По принцип тениската изглежда съвсем обикновено отпред, но отзад, понеже е нарязана на 2 части през гърба, изглежда много интересно . Повечето такива тениски са накъдрени по врата, но очевидно Майли не си пада по такива неща. Феновете попитаха Майли в Туитър от къде си е взела интересната тениска, но още нямат отговор :)

Актрисата постоянно излиза навън и дава шанс феновете да виядт стила й, новата й прическа и прекрасната й фигура. Знаейки какво й харесва и какво да носи тя Не е попадала в модни капани и феновете харесват това :)

Кредит, ако взимате !

/снимки/ Нови фен снимки на Майли от Филаделфия и Ню Йорк

(натисни снимката)

/снимки/ Нови туит снимки на Майли

(натисни снимката)

26 август 2012

/новини/ Майли Сайръс шокира с момчешки къса коса


Статията е от TeenProblem.Net !!


Американската певица и актриса Майли Сайръс определено е сред звездите, които обичат да провокират както обществото, така и феновете си, пише “New York Daily News”. Поредното доказателство за това е новата ѝ прическа, която доведе до поредица от дебати в интернет пространството.

Преди звездата от „Хана Монтана” успя да шокира последователите си в Twitter, след като качи снимки на новата си момчешки къса подстрижка. Негативните реакции на част от феновете ѝ, разбира се, не закъсняха.

„Обичам косата си, с нея се чувствам щастлива, красива и свободна”, написа в отговор на нападките Майли Сайръс.

От миналия петък до днес звездата продължава да качва свои снимки, като че ли напук на всички, които не одобряват прическата й.

А вие какво ще кажете за новата визия на Майли? Пишете в чата ни !

/снимки/ Майли пазарува във "Туми", Филаделфия (25 август)

(натисни снимката)

Пазарувайки малко  в събота следобед ( 25 август ), Майли е снимана как напуска магазин "Туми" във Филаделфия, Пенсилвания .

Тя носеше сива блуза, тесни дънки и черни обувки д-р Мартенс. По- рано през седмицата, Майли и нейните приятели пазаруваха в Ню Йорк!

Годеника й Лиам Хемсуърт в момента е в града на братската любов, докато той снима новия си филм Параноята , която излиза в скоро време.

Качих 10 снимки със средно качество в галерията! Проверете ги :)

    

/новини/ Новата коса на Майли изглежда невероятно !



Някои хора могат да си помислят, че на тази снимка Майли прави лош жест с ръка, но не е така! Толкова сме настроени за психиката на Майли, че ние знаем точно какво прави тя, кагато се спира за момент на самоанализ. Или, ако търсите кавички, то вероятно биха били нещо такова: "Аз?Ами да, аз все още изглеждам феноменално с тази коса."

Ако сте били в крак с новините Майли напоследък прави приготовления за бъдещата им сватба с Лиъм Хемсуърт, който е нейн годеник от 31 май 2012 год.! Очевидно на нас ни трябва време да свикнем с новата прическа на Майли, но косата расте ! Майли прие всички клюки без караници и затова нека запазим минута мълчание !

/новини/ Майли се запозна с Каролин



Carolyn Santamauro живее на Алеята Elfreth във Филаделфия , Пенсилвания, известна като най-старата жилищна улица на нацията.

Той е свикнала да вижда туристи пред вратата си, но тази седмица сладкарят има приятна изненада, когато вижда и се запознава с известната туристка: Майли Сайръс .

"Аз се връщах от магазина за подаръци и видях една мацка, която имаше същата коса като новата коса на Майли", казва Santamauro, 30. "Тя идваше зад ъгъла! Нейната прическа изглеждаше абсолютно страхотно. "

/новини/Майли няма да бъде съдия в American Idol


Имало е много разговори за това, кой ще запълни това празно място на масата на журито  на American Idol, но това вече е било потвърдено, че мястото няма да бъде изпълнено от Майли Сайръс, въпреки че тя бе в надпреварата.

След като Майли се бори срещу Дженифър Лопез за последното място като съдия, Майлс отпадна.

Източници потвърждават пред E! News, че Майли ще пее в шоуто.

Въпреки това, не се разочаровайте фенове на Сайръс! Защото любимата ни знаменитост е подписала договор за гост роля в телевизионната комедия  Двама мъже и половина, както и продължава да работи по следващия си албум.

                                                       Кредит ако взимате!




/новини/ Чарли Шийн прави комплимент за новата прическа на Майли


Той просто е Чарли?

Чарли Шийн направи комплимент в Twitter на Майли за новата й прическа.

След като Сайръс, написа, че звездата от Anger Management е "бомба икона", Шийн отговорил: "Честито за новото подстригване. . . Ти си иконата [бомба.] Хайде играй в шоуто на моето място! XO "

LOL актрисата сама каза в Туитър за новата си коса. В ума на някой имаше добре мисли в други умове лоши, но тя се самозащити и не слушаше критичите.

"Собствената любов е най- голяма от всичко останало", пише Сайръс един ден по-късно под снимката със късата коса, големите обеци на ушите и обецата ю на носа.

Миналата година, звездата отХана Монтана звезда имаше малки проблеми с Чарли, но хубавото е, че днес те са в по- добри отношения.