31 май 2012

Нова лична снимка на Майли

(натисни снимката)

Пазаруване с Лиам в LA (28 май)

(натисни снимката)


Този понеделник (28 май), Майли бе видяна да пазарува с Тиш и Лиам в Лос Анджелис. Тя носеше дантелени панталони и черно бюстие ,а косата й беше вързана на кок. Качих 9 среднокачествени снимки в галерията.


кредит

Информация за LOL на DVD - 31 юли!



Тийнейджърката сензация Майли Сайръс участва в LOL, история, която перфектно улавя порастването в днешния дигитален свят, пристига на Blu-ray Disc, DVD, цифрово изтегляне и On Demand на 31 юли от Lionsgate Entertainment. В един свят, свързан с Facebook, Twitter и YouTube, Сайръс играе тийнейджърка навигиращо пътя си чрез партньорски натиск на гимназия,романтика и приятелство, докато избягва предпазливо майка си(Мур), в свежата комедия LOL . Blu-Ray дисковете и DVD версията включва специални бонус материали от зад кулисите, и аудио коментари от режисьора и актьорите. Blu-Ray и DVDдисковете на LOL  ще бъдат на разположение с препоръчителна цена на дребно $ 24,99.
Blu-Ray/DVD функции, които могат да променят)

● Аудио коментар с режисьора Лиза Aзуелос и актрисите на Ашли Хинсхау и Лина Еско
● "към актьорския състав на LOL"
● "каквато майката такава и дъщерята"
● "много любов за Лиза Азуелос"


kredit

Кели Озбърн защитава Майли в E! Fashion Policе.


LOL на DVD (снимки)

(натисни снимката)

Номинация на сайта


Здравейте всички.
Сайта е номиниран за най-добър сайт от този сайт.
Моля гласувайте за вас, защото имаме голяма конкуренция.
Ако спечелим и в 3те кръга на състезанието ще има много награди.
Гласувайте  за нас от тук : ))

So undercover по кината от 27 юли и LOL на DVD от 31 юли


Според JustJared - имаме два вида добри новини за вас!

През последните актуализации, те са казали, че LOL ще излезе на DVD на 31 юли!Това е страхотно, като се има предвид, че не е било за много дълго, освобождаването ограничено така, че едва ли някой не трябва да го види.

Още по-добре новини - So Undercover ще бъде в кината от 27 юни! За съжаление, ще има промоция за филма и това са слуховете да бъде ограничен до освобождаването си в 500 театри - Мисля, че е време ние да създадем проект за насърчаване на фенове!

30 май 2012

Майли кара колело (29 май)

(натисни снимката)

Със синя риза нагоре, черни гащета и слънчеви очила, Майли се радва за известно време с Braison вчера ( 29 май ), на велосипед в Толука Лейк. Обичам тези дрешки! Нейните слънчеви очила са страхотни. Уверете се, че сте проверили, 5те снимки  с средно качество в галерията!

Нов дизайн


Днес сайта получи нов дизайн. На мен много ми харесва. Има яките преливни цветове от оранжево до жълто. Пишете мнение в чата. Малко са нестандартни размерите, но е яко : )
Много благодаря на този сайт за него : )
И отново за конкурса. Увеличих срока, но не получавам пакетите(снимка и текст)
Моля пишете !!

хо-хо Цвети

Майли: Трябва да имам сигурно обежище



Растат бързо, Майли Сайръс, 19, звезда в LOL, идва на възраст за романтична комедия срещу британския актьор и модел Дъглас Буут, както и Холивудската легенда, Деми Мур, която играе майка й.

В реалния живот, е родена в Тенеси като актриса и излиза с Лиам Хемсуърт от Австралия (Игрите на глада) и тя казва малко за него, както и на екрана с гаджето си имат подготовка за своите сексуални сцени. Тя също така говори откровено за израстването в очите на обществеността, както и необходимостта да имат сигурно убежище с Лиам, далеч от любопитни очи.

29 май 2012

Кога да очакваме нова музика от Майли!?


Излезе слух (почти повърден), че първият сингъл от новият албум на Майли ще излезе по-късно това лято!

Напомняме ви,че Майли бе във Флорида да записва 4тия си албум с едни от най-големите музикални продуценти! 

Miley e TT в Twitter


Mexico MISSES & LOVE Miley или
Мексико Мисли и Обича Майли



Ново в блога


Ами имаме нов вид и стил на плейлистата като притурка. Музиката трябва вие да си я пуснете, ако искате де. Ще ви напомня пак за конкурса, ще е до 13 юни и на 16 ще обявя победителя. 
Пишете и пращайте нещата на скайп за по лесно. Скайпа ми е: tsvetoslava99.Може и на абв:

xo-xo miam :) 

Нова туит снимка

(натисни снимката)

Майли: Щастлива за следващо ниво във всичко



"Хана Монтана", тя е може би най -големият тийнейджър звезда на планетата . Сега, на 19, Майли Сайръс се бори да расте и да донесе музиката си към " следващото ниво ".

"Whew," казва Майли Сайръс и за TEN-инчови обувки на висок ток от краката си, тъй като тя попада на кожен диван на шикозния хотел SLS в Бевърли Хилс . Това е малко след обяд, а тя е вече има половин дузина телевизионни интервюта зад нея. Тя си поставя дългите си крака и прави удобно за себе си на дивана. "Здрасти", казва тя бодро, хвалейки. Но ние сме незабавно за да я прекъснем. Малко куче идва в пакет, и скача с нея на дивана.

"Хепи", Възкликва Майли с бебешки глас, и поставя ръката си около тялото на смесена порода. Той тичаше до нея преди няколко седмици в залива на паркинг, тя го назовава " Хепи", защото това е като мото на живота си. Тя комбинира пет години от живота си като "Хана Монтана" на Дисни със същото име и бодрост плюс рокенрол за един милион долара предприятие. Но сега, една добра година, след края на серията, думата "хепи" е също една реликва в нова употреба, както раирани шорти, които са нейна собственост, тъй като в пети клас е била с комбинация с бежова риза, а сега подчертават сексапила на дългите й крака.

Майли на пазар с Тиш - видео


27 май 2012

Майли си е била с бельо !!!

Звучи малко странно,но мисля,че помните когато уж Майли беше без гащи иии уж Лиам беше много разочарован и там онези глупости на таблоидите..Майли си е била с гащи и може да видите това в клипа!Мерси много на Дени, а тя благодари на Ваня!

За конкурса ~


Понеже има желаещи в скайп за конкурса ще удължа срока. Той ще е до 13 юни, а на 16 юни ще обява печелившия. Може да пращате нещата на абв: mileyliamfanskonkyrs@abv.bg и на скайпа ми: tsvetoslava99

За тези, които имат домашни любимци, отговорете на следните въпроси


1. името ви
2.името на домашния ви любимец
3.на колко сте години вие
4.от колко време го имате дом. любимец
5. обичате ли животни
6. описание на вас и дом. ви любимец
7. от къде сте 
8. къде го гледате дом.любимец ( при вас, на селото ви ... )
8. снимки


 За тези, които нямат домашни любимци трябва да има инфо за:


1. как се казвате
2.на колко сте
3.от къде сте
4.какво бихте искали за домашен любимец
5. или ни разкажете за някоя порода животно
6. снимки

Моля ви пишете ! За всеки участващ ще има награда, а за победителя ще има много награди.
Чакам нещата ми до 13 юни, а на 16 очаквайте победителя :  )

хо-хо Цвети

Нова лична снимка

(натисни снимката)


В звукозаписното студио в ЛА (26 май)

(натисни снимката)

26 май 2012

Нова туит снимка на Майли

(натисни снимката)

Майли и Рияна с еднакви големи деклотета



Няма никакво съмнение, че Блейзърс са голяма тенденция за пролетта, но Риана и Майли Сайръс, които не са нищо, ако не и тенденции са взе поглед към следващото ниво, като къси панталоните и голямо деколте .

Майли излезе в Жан Пол Готие двуреден блейзър на Награди ,миналия уикенд, Билборд, аксесоарите са с черно-бели сладки токчета, деликатна огърлица и широка усмивка. Няколко седмици по-рано, Риана е забелязана по улиците на Лондон, носещи Стела Маккартни смокинг яке с минималистични сандали и ретро слънчеви очила.

Двете момичета несъмнено се супер, но коя изглежда най-добре?

Гласувайте за Майли от тук!

Нова снимка от The Conversation

(натисни снимката)

П.П. много е яка тази :))

На обяд в Толука Лейк (24 май)

(натисни снимката)

Промо снимки от So Undercover

(натисни снимката)

Радио 'Z100' говорят за Майли!


Снощи, Ерика Америка от радио Z100, (една от най-големите радио станции),говори за предстояща музика и филм от Майли! "Целия екип на Z100 обичаме Майли!". Филмът LOL e лимитиран и леко по-назад в плановете на Lionsgate. Феновете използват социалните мрежи за да рекламират филма, и дори закачат листовки с реклами в градовете си!

Ерика каза:
''Майли Сайръс! Тя най-накрая работи по нова музика, много сме развълнувани за това. Плюс това, тя има филм,който предстои да излезе - LOL, с Ашли Грийн и Деми Мур, можете да го гледате в избрани кина от 4-ти май. Обичаме те тук в Z100!''

На 23 април са говорили за Майли !

25 май 2012

МАЙЛИ НА ТУРНЕ ПРЕЗ 2013!!!



Току що, получихме потвърдена информация, че Майли ще има Световно турне през лятото на 2013 година!!! Много се надяваме да мине и през Европа и по-точно - България! ;)

Определено ще ви държим в течение с новината!

Нови снимки с фенове

(натисни снимката)

ДЕТАЙЛИ ОКОЛО НОВИЯТ АЛБУМ НА МАЙЛИ!!!


Достоверен източник сподели малко информация с нас относно новият албум на Майли Сайръс!

Новият мениджър на Майли e с нея във Флорида сподели,че новият й албум ще бъде Страхотен и ще разбива музикалните артове! Също така каза, че мечтите на Майли ще се сбъднат и,че жанра на музиката ще бъде Поп и повечко Хип-Хоп, от типа ана Кейти Пери и Риана, но много по-яко!!!

Между другото, Майли преди написа в Туитъра си ''Нека работата започне!''. Вече ни стана ясно каква работа има - Нова Музика, Нов Албум!!! Ето защо беше във Флорида!
Много сме развълнувани относно предстоящите й проекти, а вие? :)

Нов откъс от LOL!



Снимка от The Conversation!

(натисни снимката)

НОВО ИНТЕРВЮ ЗА СПИСАНИЕ!



Появи се ново интервю,което Майли е дала за Сръбското списание ''BravoGirl'' Прочетете го цялото тук:

Наистина изглеждаш страхотно, Майлс! Как го постигна?

Благодаря ви! Е, постигнах тези резултати благодарение на усилени тренировки и диета без глутен. Докторите ми казаха, че трябва да избягвам глутен, което инаправих! В действителност, тази диета е много проста, аз просто не ям пшеница и хляб. Беше странно в началото, но свикнах. Искам да кажа, има много други неща за ядене, като ориз и царевица, които мога да ям без проблеми.

Алергична си към глутен?
Да, теглото не ме интересува, искам да съм здрава. Препоръчвам на всеки, да избегява глутен, ще усетите промените веднага!

Разбрахме,че наскоро се поряза на блендър?
Да [смее се]. Аз наистина нямат късмет с тези устройства. Вече съм добре. Не че нещо, но съм непохватна малко, с тези неща..

Тренираш усилено, какви упражнения правиш?
Станах пристрастена към Пилатес. Това е наистина страхотно! Упражнения, по един час и половина, с почивки, разбира се. Чувствам се много по-добре след това! След всички неща, които трябва да направя, пилатес идва като почивка за мен. И,  забравих да кажа - тичам сутрин!

Работиш по новия си албум, можеш ли да ни разкриеш малко?
Да, щастлива, че работя по нов албум. Бих искала да благодаря на целия екип в студиото, защото не е лесно за тях да се справят с мен, докато записвам..
 [смее се].

Можем да знаем нещо за него?
Нека това да бъде тайна за сега, но мога да ви кажа, че ще бъде в стил Dance, Поп, R & B и някои парчета, с които да си поплачете...

Романтична ли си?
Да, не виждаш ли? [смее се]

Какво мислите за The Hunger Games?
Това е един страхотен филм, гледах го сто пъти вече! Нямам търпение за продължението, Лиъм свърши страхотна работа с Гейл, горда съм с него!

Как се справяш, докато е далеч от теб?
Трудно! Беше трудно за него и за мен и също и брат му, докато той беше на снимките за The Hunger Games.

Видяхме, че имаш скъп пръстен с диамант! Планирате ли годеж?
Не! Това е стар пръстен на семейството, който е носен от баба ми! Обичам, този стар, романтичен, "Титаник" стил!

Кога да очакваме нова музика от Майли!?


Излезе слух (почти повърден), че първият сингъл от новият албум на Майли ще излезе по-късно това лято!
Напомняме ви,че Майли бе във Флорида да записва 4тия си албум с едни от най-големите музикални продуценти! Очакваме повече информация около сингъла и албума, скоро!

Със семейството си в "Бродуейския мюзикъл Чикаго " (24 май)

(натисни снимката)

Интервю с Майли за Bravo.de





Майли сред класацията на Forbes за най-силни певици



В чест на Forbes Celebrity 100 годишна кървава баня, която ще продължи и тази сряда, като през 2012 г. списъкът се разкрива, решен да се проследи през 1999 г., когато списъка за първи път е започнал. Този списък се класира за общите количества, направени, тъй като списък на Forbes започна през 1999 г. по всички начина, по който до 2011 г., всяка жена се класира въз основа на години, тя е в списъка, добавена в една обща класация. The Celebrity 100, която включва филмови и телевизионни актьори, телевизионни личности, модели, спортисти, автори, музиканти и комици, е развлечение, свързано с доходите и медийна видимост (експозиция в печат, телевизия, радио и онлайн).

За да компилирате нашите печеливши номера, ние говорим за лицата от бранша, включително агенти, адвокати,  инструментални производители и Архивни Форуми ,Абонаменти и други експерти, за да излезе с прогноза за това, което всяка знаменитост желае, получени в периода между 1 май 2010 г. и 1 май, 2011. Печалбата се състои от предимно данъчно облагане на брутния доход. Такси за управление,инструментални агенти,Архив Форуми и адвокат с абонамент НЕ  приспадат. Онлайн експозицията се измерва с помощта на Google. Ние използваме лексика / Nexis за да разберем колко пъти всяка звезда бе спомената по телевизията или по радиото. Ние  го разбираме чрез десетки списания от последните 12 месеца, за да преброим колко пъти всяка звезда ще  се появи на корицата. На Twitter последователи, Инструментални Архив Форуми, Абонамент във Facebook.Феновете се измерват с помощта на Twitter и Facebook.

10. Кейти Пери– $89 милиона
9. Майли Сайръс– $98 милиона
8. Шер – $101.1 милиона
7. Тейлър Суифт – $165 милиона
6. Дженифър Лопез  – $191.4 милиона
5. Лейди Гага – $204 милиона
4. Бритни Спиърс – $234.7 милиона
3. Селин Дион – $279.5 милиона
2. Бионсе – $352 милиона
1. Мадона – $373 милиона

~кр~

Нова лична снимка на Майли

(натисни снимката)

Майли с художника на татусите й

(натисни снимката)

Майли се е снимала с човека, който и е направил татуса преди дни.Тя бе забелязана да посещава студио с брат си, Трейс, а след това да излиза с лепенка на ръката си.

Майли в Студио Сити с мама Тиш и Happy(24 май)

(натиснете снимката)

Вчера (24 май), Майли бе видяна да пазарува с майка си Тиш и кученцето й  Happy в "Студио Сити". Майли носеше сива джърси рокля, която имаше изобразен скелет върху нея, а отгоре беше облякла дълга черна жилетка. Тя също беше с вързана коса на висок кок.Майли завършва костюма си с чифт черни  сандали, украсени със сребърни капси.

Нова туит снимка

~натисни снимката~

Майли: дългите рокли са скъпи



Майли Сайръс се въздържа от носенето на дълги рокли за червения килим , тъй като тя в крайна сметка се налага да ги купува, защото всеки е минал през този път.

Певица се обърна към ръководителите на музикални награди на Билборд в неделя, носеща разцепено и оголено Жан Пол Готие яке, което остави малко на въображението ни. Майли партнира с Risque, Jacquie Aiche бижута и Louboutin токчета.

Тя разкри, защо тя е избрала за по-структуриран костюм за секси поглед над нея.

"Това ще се случи на червения килим. Ето защо баща ми не е тук сега, защото той винаги е стъпвал на роклята ми. Така че вече не ходим на килимите заедно ", каза тя в интервю за Access Hollywood.

"Винаги има една дупка в облеклото, когато сте на червения килим. Вие оставате тук и се налага да купувате нещо, защото всеки е в задната част на влака. Научих го! "

Майли е обяснила вдъхновението зад различен стил . Зашеметяване звезда разчита на някои надеждни аксесоари и голям избор в гардероба.

"Аз просто мислех, че аз обичам бяло на бял килим. Мислех, че ще е забавно. Харесва ми, че това е малко по момчешки, но все още женствена ", каза тя, преди да обяснява за златния си аксесоар огърлица.

"Буквално тази верига никога не пада. Аз работя в тази посока. "

Майли има по-тънка фигура напоследък. 19-годишната звезда обясни, че ходи на фитнес .


"Обичам Пилатес - това е физическо и психическо здраве, което очевидно е много важно. Очевидно една добра тренировка, но психически, това е просто много хубаво да влезеш там и напълно да медитираш.  Това е страхотно ", каза тя.


кредит ако взимате ~

24 май 2012

Майли разкрива любовните си тайни



Тя започна с участие в серияла на Дисни "Хана Монтана", продала е 12 милиона копия от албумите си,  спечелила е близо 100 милиона евро и е само на 19 години! Сега ще видете Майли Сайръс на кино в филма  LOL (31 май) В интервю с BILD тя донесе няколко седмичното си куче,Щастлив , ротвайлер-Бийгъл-микс.

B: Има нов човек на твоя страна? (Щастлив)
М: (смее се) Не е ли сладък? Аз го спасих преди известно време. Той е винаги с мен , на Лиам му беше разрешено да го задържи веднъж.

B: Ти се срещаш с гаджето си Лиам Хемсуърт през последните 3 години. Какво е най-романтичното нещо, което някога е правил?
M: Обичам да пиша писма. и Лиам ги пази. Това е много сладко, защото понякога ние, момичетата, просто направим "ядохме шоколад заедно, нека запазим кутията".

B: Спомняш ли си първата ви среща?
М: Това е странно, защото снимахме филм. Нашата първа среща беше сцената с целувката. Веднага след това заявих "невероятно бих искала да дойда отново утре и на следващия ден. Надявам се, че ще има втора част! "

B: Има кратка почивка между теб и Лиам ...
M: Лиам и аз бяхме отделно в продължение на един месец. Защото ние работихме много и помислих, че няма как да работим по нашите отношения. Но разбрах, че трябва да работим върху тях, ако искаме да бъдем заедно.

B: Каква мислиш, че ще бъде следващата стъпка?
М: Ние се обичаме много, но ние също работим много. В момента просто искаме да имаме личен живот, колкото е възможно повече. Ние имаме пет невероятни кучета и сме щастливи. Също така вече живеем заедно в Лос Анджелис, но не мислим за деца.

B: Помниш първата си любов?
М: Да, той ми отказа. Това е най-лошото чувство на света, все едно ще повърна.

B: Имало  ли е момче което да те е използвало за нещо?
М: Да, в седми клас, имаше едно момче,в което аз наистина бях влюбена. Но той никога не говореше с мен. Но след това ТВ шоуто ми излезе и се срещахме.Той направи всичко това за да каже,че е скъсал с Майли Сайръс.

B: Би ли искала да отмъстиш на бившия си?
M: Баща ми винаги казваше,че успехът е най-доброто отмъщение и виждам, че това е така. Казах си,  ще напиша песен за това и тя ще да бъде хит. Ха! F *** you!

Б: Имала си частен учител в осми клас.
М: Понякога се питах, какво би било, ако бях в държавно училище като тийнейджър. Но аз съм такава творческа личност, че би било трудно за мен да седя 8 часа в една класна стая.

B: Какво би казала на младите момичета, които биха искали да изживеят твоята мечта?
M: Трудно е да пораснеш пред очите на всички. Трябва да бъдеш силен, и за да бъда честна, аз дори не искам малката ми сестра да бъде в този бизнес. Моите собствени деца няма да бъдат актьори!

кредит 

+6 000 посещения


Днес сайта направи 6 000 посещения и вече от горе : ) Много ви благодаря : )
За конкурса са писали 5 човека иаз съм много разочарована, защото крайния срок е 31май ...
Моля ви нека да станем малко повече !
Повече информация за него от тук ~
Моля ви участвайте !

хо-хо Цвети


В Manny Pacquiao (23 май)

(натисни снимката)

В къщата на приятел (23 май)

(натисни снимката)

Майли в класацията на 100 най-секси жени



68. Майли Сайръс
Певицата, който в миналото си е известна като Хана Монтана е захвърлила тиин изображението и стана възрастна жена. С други думи: Вече не трябва да се чувствате страховито, за да знаете нейните песни.

Виж цялата класация тук ~

Гласувайте за Лиъм и Майли в класацията: Bob's hot 25!

(натисни снимката)

Честит Празник, Българи



Кирил и Методий

Слава вам,творци велики
на славянското писмо.
Вий очите ни разкрихте
за наука и добро.

Славим,славим паметта ви,
братя просветители,
на славянските народи
първите учители.

Имената ви свещени
векове покриват с чест.
Ние,всичките славяни
с песни ще ви славим днес

ЧЕСТИТ ДЕН НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ И КУЛТУРА, БЪЛГАРИ !!!