02 октомври 2012

/новини/ Тиш говори за Майли и "Двама мъже и половина" в новият й блог


Майка на Майли, Тиш Сайръс , наскоро започна свои блог, като в него пише всичко за семейство Сайръс. Понеже феновете постоянно й задават въпроси, тя реши да си направи блог и да им отговаря там! Тя актуализира блога си снощи, като направи статия за работата на Майли по сериала "Двама мъже и половина".

" Днес беше удивителен ден! Обичам да гледам как Майли работи. Тя ме прави толкова горда и понякога не мога да повярвам, че наистина живее по този лудначин. Чувствам се  изключително благословена! Майли наистина е невероятна, когато тя работи върху нещо, което тя обича. Едното от хубавите неща на Майли е че когато работи тя дава от себе си 110 процента. Тя има толкова много страст в нейният живот и аз обичам това.

Така че ... предполагам, вие ще видите най- забавната част от нея в "Двама мъже и половина"! Не мога да ви кажа, колко е невероятно това. 

Всичко на снимачната площадка е прекрасно и вие ще го видите. Това наистина е голяма радост за мен! И все едно Майли постоянно е работила със тези хора . Понякога имаш късмет и работата ти върви перфектно. Това е едно от онези прекрасни времена в живота й! Не мога да чакам да видя всичките епизоди ... !  "

Вижте блога на Тиш от тук! Тя също се актуализира статии и за Ной и Бранди. Нямам търпение  да видя Майли в "Двама мъже и половина", първият епизод ще се излъчва по CBS на 18 октомври !

Няма коментари:

Публикуване на коментар