24 септември 2012

/новини/ Майли: „Искам да направя невероятно парче“



Въпреки че много интервюта на червения килим на наградите Video Music избраха да характеризират заетия делник на Майли или новата й прическа и годеник, бившата Хана Монтана вече работи по по-добрата си част от албума си - музика, която ще излезе близките месеци.


Тя каза на Билборд зад кулисите на iHeartRadio, че се надява да има нов сингъл но края на тази година, с пълен албум в началото на 2013. „Искам да направя невероятно парче,“ каза тя.

Измежду най-скорошните й колеги? Фарел Уилямс, дългогодишен идол на Сайръс и хип-хоп продуцент на песни като: „Birthday Cake” на Рияна и „A$“ на Биг Сийн.

„Преминала съм през много записи и знам какво е да работиш здраво и да усъвършенстваш всичко,“ каза тя. „Никога не съм имала време да направя това - да имам почти готов запис и след това да седна и да го оправям докато не стане перфектен. Така че е много забавно. Цялата година посвещавам на това.“

Сайръс, която представи Лил Уейн на феста на iHeartRadio в петък, каза, че се е срещала с фирми, за да говорят за излизането на нова музика (дългогодишната й връзка с Hollywood Recordsе неизвестна). Но засега, тя „се наслаждава на записа, който тя иска да направи, преди да дойдат твърде много хора, които да работят по него“.
Тя добави: „Нека да е точно това, което аз искам.“

От 2007 насам певицата/актрисата публикува три студийни албума с личното си име, всички с помощта на Hollywood Records. Два от тях „Meet Miley Cyrus“ и „Breakout“ от 2008 стигнаха до първата позиция в класацията Билборд топ 200, докато последният й албум, „Can`t Be Tamed“, се виждаше на 3-то място в списъка през 2010.

кредит

Няма коментари:

Публикуване на коментар