29 август 2012

/новини/ Новият албум ще излезе през 2013; нов фотограф и други тайни проекти



Вчера ви информирахме за новия фотограф на Майли, Шон Майкъл Триана. От тогава той качи няколко снимки във фейсбук и Tumblr! Той каза, че новата подстрижка на Майли е била от основните причини, заради които е искал да работи с нея. Той й помага да „моделира новия си имидж“.

Новият албум на Майли ще излезе през 2013! Триана ще снима корицата на албума: „Албумът не е готов все още, така че искат да го чуят целия, за да може снимките, които правим да имат същото чувство като музиката,“ казва Шон.

Заедно с главната снимка на албума, той казва, че ще има нови хубави, но тайни проекти - както и снимки за новия уебсайт на Майли през октомври!

Феновете най-напред разбраха за новината, когато той качи информация в няколко социални мрежи.
„Официциално е! Първата ми среща с отбора на Майли Сайръс е в понеделник! Помагам да моделирам новия й имидж с моята фотография. Чувствам се все едно мечтая.“
„Току-що ме наеха като новия фотограф на Майли, ще снимам корицата на следващия й албум и ще правя други снимки за тайните й проекти. хахаха.. уау. Ако някога сте подкрепяли фотографията ми, благодаря ви! Обичам ви. Чао. Все едно мечтая.“

Ако искате да видите част от работата му, можете да натиснете тук. Много съм развълнумана да видя новите фотосесии, особено с новата прическа на Майлс! Тази нова Майли 2.0 ера ще бъде невероятна! Кажете какво мислите в чат кутията!

кредит

Няма коментари:

Публикуване на коментар