29 май 2012

Майли: Щастлива за следващо ниво във всичко



"Хана Монтана", тя е може би най -големият тийнейджър звезда на планетата . Сега, на 19, Майли Сайръс се бори да расте и да донесе музиката си към " следващото ниво ".

"Whew," казва Майли Сайръс и за TEN-инчови обувки на висок ток от краката си, тъй като тя попада на кожен диван на шикозния хотел SLS в Бевърли Хилс . Това е малко след обяд, а тя е вече има половин дузина телевизионни интервюта зад нея. Тя си поставя дългите си крака и прави удобно за себе си на дивана. "Здрасти", казва тя бодро, хвалейки. Но ние сме незабавно за да я прекъснем. Малко куче идва в пакет, и скача с нея на дивана.

"Хепи", Възкликва Майли с бебешки глас, и поставя ръката си около тялото на смесена порода. Той тичаше до нея преди няколко седмици в залива на паркинг, тя го назовава " Хепи", защото това е като мото на живота си. Тя комбинира пет години от живота си като "Хана Монтана" на Дисни със същото име и бодрост плюс рокенрол за един милион долара предприятие. Но сега, една добра година, след края на серията, думата "хепи" е също една реликва в нова употреба, както раирани шорти, които са нейна собственост, тъй като в пети клас е била с комбинация с бежова риза, а сега подчертават сексапила на дългите й крака.

Няма коментари:

Публикуване на коментар