23 май 2012

Майли: "Сексът е магически,той прави живота на света да продължава"



Майли Сайръс не е непозната на критиката за сексуални намеци на нейното изображение, но певицата и актрисата иска вие да знаете, че тя не се срамува . В действителност, тя мисли, че сексът е доста страхотно нещо.

По време на скорошно интервю за живота й и телевизия с Аманда, Сайръс говори за нейната собствена стойност и контрол на медиите, семеен разрив и нарастващ натиск от нейната индустрия.

"Момичетата, които наистина не знаят колко са те на стойност за сексуални услуги, които могат да да го направят за някой,  наистина ме правят тъжна. Защото секса, всъщност е много красиво нещо . Това е единственият начин, ние да създаваме и това е единственият начин, света да продължава да върви ", каза тя на Аманда "


" Това е невеж да не говорят с децата си за него или не да изглежда като магическо или студено, като в действителност не е, "каза тя.

"Ако сте жена, не пеете за секс, и сега, ако това не е така, което ти пееш, ако това не е целия ти имидж, не ще се играе по радиото "каза тя.

Тя не е непроницаем човек за системата, обаче. Докато тя има твърдо тяло с гаджето й от "Игрите на глада" звездата Лиъм Хемсуърт , и кариерата си я поддържа, а сексуалното или друго - не е усилие.

" Аз съм загубила [моето усещане за себе си] много. Има моменти, които ще чуете какво трябва да бъда толкова много, че вие губите това, което всъщност трябва да става, и това е наистина трудно ", каза Сайръс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар