25 април 2012

Слуховете на In Touch са ГРЕШНИ



Те се интересуват повече от скандал, отколкото реалност, In Touch, продължават своята странна кампания срещу Майли Сайръс тази седмица.

Наскоро таблоид погрешно твърди, че Сайръс е параноик за Дженифър Лорънс и тя е "откраднала" Лиам Хемсуърт от нея, и се предполага, че заради гърдите си, за да остане по- известен от Хемсуърт, и дори анорексичните слухове са за повече внимание.

Сега  In Touch отново твърди,че има "сериозно напрежение" с Хемсуърт след като Сайръс се предполага, че са подивели в Peligrosa парти в Madhouse Beacher в Лос Анджелис на 18 април,.

Сайръс правеше "Мръсни танци в тесни шорти", съобщава таблоид, позовавайки да се нарече "свидетел", който казва: "Майли танцуваше по масите, по цяла нощ, и го твърди без факти.Той е бесен. "

Хемсуърт , твърдял в списанието, казвайки, че Майли танцува в "отчаян опит за внимание."

Като се има предвид, че в Touch са жълтата преса, за предполагаеми каскади на Сайръс "за внимание отново и отново и отново, без абсолютно никаква логика или доказателства, за да направите резервно копие на историите, наистина изглежда като" отчаяние "принадлежащо на таблоид.

Източник, близък до Сайръс разказва за Gossip Cop, въобще не е била тази нощ такава и призовава за атака като твърдението е че това са "странни" новини и "напълно невярни."

Няма коментари:

Публикуване на коментар