28 април 2012

Майли не се е рязала



" Майли Сайръс признава, че е се рязала? ", гласи заглавие от Перез Хилтън , който пише: "Ние наистина се надяваме, това да не е вярно, но снимките не лъжат "

Блогър казва "Всичко, което искаме, за нея е да е щастлива и здрава, но не сме толкова сигурни, че тя е точно такава," добави: "Хората бяха супер притеснени за нея, загуба на тегло - което изглежда, че е с около £ 20 светкавица. "

И сега, Перес твърди, Сайръс "е да ... тя туитва някои червени знамена", позовавайки си скорошна публикация, в която певицата е написала, "Белезите ни напомнят не къде сме били, а къде отиваме. "

С изглед към факта, че Сайръс просто е с шевове отстранени от готвене злополука , и че тя туитове вдъхновяващи цитати в основата на всеки един ден, но Перес настоява "Когато свържете точките между цитат и нещата, които са на снимката, става по-ясно!"

Уау, това е толкова на вътре в нещата.

Перес отбелязва още, "Тези белези по ръката, изглеждат като нарязани - последните да достатъчно много, прекалено е лошо", "Ако тя добави, нещо за рязането, тогава ние трябва да се изправим с нея и да й дадем подкрепата, от която тя се нуждае! "

О, е, че защо блогър е публикувал една история, която означава, че Сайръс се е била рязала, без да се притеснява от факта, при проверка на тази история с някой в ​​лагера на Сайръс?

Как и кой го е замислил ?!

Във всеки случай, източник, близък до Сайръс разказва за  Gossip Cop , "Тя не се е рязала"

Няма коментари:

Публикуване на коментар