26 март 2012

Майли казва,че няма да роботи с Лиъм на големия екран


След участието във филма от 2009 The Last Song , Майли Сайръс казва, че сега тя е извън екранната романтика с Лиъм Хемсуърти че тя не иска да го приведе отново на големия екран.

"Не, това е отделно от сметката ми," каза тя допълнително за да донесе своя романс на големия екран. "Ето как се срещнахме и това е начина, по който той остана с мен. Ние заради работата сме доста разделени. "

19-годишната предпочита много по-различен  начин да се вижда с  Хемсуърт.

"Ние имаме три кучета, така че те заемат по-голямата част от нашето време," каза тя пред E! на премиерата на "Игрите на глада" . "Единственият път, когато напуснем къщата, е да отидем до магазина за домашни любимци или в парка."

Въпреки, че Майли предпочита да запази връзката си далеч от светлината на прожекторите, и на големия екран, тя, обаче, се вижда на малкия екран с Хемсуърт. Punk'd се връща в MTV на 29 март, Сайръс ще се появи в епизод като прави шега на приятеля си.

В шегата, тя му казва че вижда гола двойка в колата им.

"Не мога да ви кажа твърде много за това - но аз  направих голяма  шега" Тя каза пред  Extra. "Лиъм почти не скъпи прозореца на колата. Това беше много страшно, аз не се реализира. "

Няма коментари:

Публикуване на коментар